Treceți la conținutul principal

Referendum în favoarea căsătoriei ca relație morală și juridică între o femeie și un bărbat

Voi vota la referendum în favoarea căsătoriei ca relație morală și juridică între o femeie și un bărbat. Homosexualii au deja dreptul de a contracta, sub formă de act civil, o relație care le asigură protecția juridică. Acestor minorități care organizează parade provocatoare, exhibiționiste, le corespund alte parade minoritare, tot atât de exhibiționiste și provocatoare, sub culorile unui steag inventat, pentru ocazie, cel așa-zis secuiesc, sau sub culorile naționale ale unui stat străin, iredent prin chiar natura și istoria sa. 
Toate nu au au decât un scop, subminarea coerenței națiunii române, slăbirea statalității României, prin subordonarea la programele globale, prin infiltrarea agenturilor naționaliste străine. Față de aceste procese prima reacție trebuie să fie aceea de apărare, conservatoare. Modernizarea, adoptarea noilor valori, europenizarea, la care se referă mereu globalizatorii, sunt măști ale unor acțiuni subversive, anti-românești. Consolidarea naționalismului, apărarea națională sunt pentru moment singurele arme de care dispune societatea majorității românești pentru a se feri de disoluția programată prin distrugerea identității tradiționale, constituită în ultimele secole dar insuficient consolidată, din pricina intervenției comuniste, coloniale. 
Luptăm pentru libertate, suveranitate și identitate contra tuturor tendințelor contrare. Definirea căsătoriei este una din multiplele mize ale acestei bătălii.
Nu idealizez instituția căsătoriei. Dar nu sunt de acord cu modificări juridice, morale, sociale și antropologice bazate pe propagandă homosexuală. Nu accept această răsturnare politică care transformă democrația într-o dictatură a minorităților. Firește, nici dictatura pseudo-majorităților nu este acceptabilă. Democrația rămâne democrație doar cu condiția asigurării juridice a jocului liber al opiniilor. În România actuală polarizările politice vor deveni tot ma nete.

Despre prețul de cost social al Referendumului, unul din argumentele critice, rețin aceste două replici antologice : 
«Întrebarea tendențiosă a jurnalistului de la Libertatea „Ați văzut cât costă acest Referendum” a primit un răspuns pe măsură din partea deputatului PSD, medicul Nicolae Bacalbașa. „Păi anticorpii costă. Este vorba încă o dată de apărarea statului român și a poporului român de niște arhitecți ai distrugerii”.
Insistent, ziaristul continuă: „Merită această sumă, 40 de milioane de euro ca să apărăm...? „Poate că o să merite vreodată să punem și mâna pe arme, dacă România asta va fi agresată și în alt mod”, a sunat replica dezarmantă a deputatului social-democrat.

Și pentru că ziaristul nu se lasă până nu află dacă nu era mai bine ca banii respectivi să fie investiți în sănătate, adică în spitale, Bacalbașa explică: „Păi banii sunt investiți în sănătatea profundă a nației, pentru că Familia înseamnă sănătatea profundă a nației. Degeaba faci spitale, dacă distrugi o țară!”

Nu cred în coincidențe. Este deci semnficativă regăsirea pe aceleași baricade a unor inși foarte gălăgioși și activi. Dincolo de praful în ochi al așa-zisului anticomunism criticist al lui Vladimir Tismăneanu solidaritatea de castă este baza socială a acestor clanuri al căror rol în România a fost și este dizolvant, negativ.
« Coincidență? Tismăneanu și Oișteanu, urmașii agenților NKVD pașaportați în România, ponegresc în stil bolșevic susținătorii Referendumului: „popi fundamentaliști, neanderthalieni, obscurantiști, vetuști, misticoizi, neolegionari, naționaliști decerebrați”»

Comentarii

  1. Scriu o lucrare monografică despre M Sin. Ma puteti ajuta cu câteva informatii? Multumesc.
    Adresa de e mail: gafiuc@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Petru Clej, combatantul fără milă, komisar la Propagandă și Agitație

« În ceea ce priveste ultra-naționalismul dumneavoastră, el este demonstrat de legătura pe care o fac toți aceia ca dumneavoastră între Serbia, Kosovo, Transilvania, unguri și presupusele conspirații împotriva poporului român. Acest tip de mentalitate îi iresponsabilizează pe români, deci trebuie combătută fără milă.»
Un individ care se consideră ziarist și care se numește Petru Clej scrie recent, într-o gazetă intitulată Acum, această frază șchioapă. Din care înțeleg că dânsul crede că nu există nici o legătură între Kosovo și Transilvania. E adevărat, Kosovo era un ținut din Iugoslavia, locuit majoritar de albanezi, a căror prolificitate, determinată paradoxal, printre altele, de starea lor economică precară, a modificat situația demografică într-o zonă aparținând istoric statului sârb. De unde conflictul violent, rezolvat printr-o autonomie locală precară și ea.
Transilvania are o situaţie diferită, majoritatea populației este românească de prea multe secole ca această predominanţă…

Lista lui Mădălin Hodor

Lista lui Mădălin Hodor
Un Mădălin Hodor a devenit «vestit» prin gazete (de perete) și pe Internet de când a publicat în aceeași Revistă 22 lista celor 147 de «colaboratori» ai Securității, lovitură de imagine care era menită să dezechilibreze, în principal, statura morală a academicianului Ion Aurel Pop, devenit atunci președinte al Academiei. Se va putea vedea destul de ușor că Mădălin Hodor nu a fost decât «coada de topor», cum se numesc în popor cei care joacă astfel de roluri, fiind prea mic ca să joace alt rol, în raport cu cei interesați să împiedice «renaționalizarea» și repunerea pe soclu de instituție-far a Academiei Române, acțiuni pe care Ioan Aurel Pop este în curs să le realizeze.
Se va vedea destul de repede probabil că lista numește persoane cu statute foarte diferite. Îi voi pomeni doar pe ion Cristoiu, Lucian Boia. Extrag, nu la întâmplare ci în funcție de informațiile mele, câteva nume pe care le-am suspectat mereu de o colaborare posibilă cu Securitatea. Un exemplu, …