Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din aprilie 1, 2018

Alegeri la scriitori. Mica publicitate sau Mica duplicitate

Nu am pentru moment decât titlul. Sunt convins că voi găsi subiectul și sper, de-asemenea, că voi găsi tonul necesar. Probabil după alegerile care se arată la orizontul patriei noastre de hârtie.
Până atunci, iată textul unei scrisori trimise președintelui Uniunii Scriitorilor din România, în întâmpinarea apropiatelor alegeri pentru postul pe care îl ocupă, încă. Cred că nu e greu de pronosticat : Nicolae Manolescu va fi reales. Printre altele, pentru că o seamă de electori sunt eliminați, privați de dreptul de vot, printr-o prevedere «statutară».

Stimați colegi,
Prin expresiile prezente în textul de mai jos, extras din convocatorul emis de Uniunea Scriitorilor din România la data de 16 Feb 2018, constat că sunt împiedicat să votez, mi se interzice să votez la aceste alegeri.
Lipsa prevederii normale, a votului prin împuternicire, ne interzice realmente de a ne exercita dreptul la vot, tuturor celor care, din motive diverse, nu se pot deplasa sau nu vor a se deplasa în localitatea u…

Stâlpii infamiei și moartea prin spânzurătoare

Îmi doresc, înainte de moarte, să-i văd țintuți la stâlpul infamiei, scuipați de trecători, pe toți aceia care sunt responsabili de acest dezastru global care a distrus România prin Restaurația capitalisto-excomunistă. Cer reintegrarea în Codul Penal a crimei de sabotaj a economiei naționale, combinată cu trădare de patrie, iar cei condamnați să fie pedepsiți cu moarte prin spânzurătoare, după expunerea la stâlpul infamiei. Celor  care vor zice sau scrie că dorința/propunerea mea este demnă de Evul Mediu și că lumea civilizată, democrația nu poate accepta așa ceva, le spun de pe acum că față de crima de distrugere care afectează generații de români, care a produs cea mai teribilă emigrare și cea mai teribilă umilire a românilor, deveniți slugi și cerșători în țări străine, blândețea nu ar fi decât complicitate la crimă.
Dan Culcer