Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din aprilie 3, 2016

Am ratat ocazia de a deveni milionar. Panama Papers sau Pampers

Cu ocazia anchetei ziaristice internaționale sub sigla Panama Papers, am ratat ocazia de a deveni milionar și de a deschide un cont banca într-un paradis fiscal tocmai acum, cu suma câștigată la loteria Națională a Marii Britanii. Sunt un idiot cinstit care nu reacționează corect la phisinguri de acest nivel, autorii mesajului de mai jos sunt niște bandinți imbecili.
Am ratat ocazia de a deveni milionar și de a deschide un cont bancar într-un paradis fiscal tocmai acum.
Iată momeala pe care nu am înghițit-o, mesajul la care nu am răspuns  :
«Felicitări!!! Adresa dvs. de e-mail a fost atribuit suma de un milion de lire sterline în Marea Britanie Loteria Națională atrage. Contactati-ne pentru mai multe informații cu privire la revendicarea premiului. Cu respect, Managementul.»
Fou tous les moman court !

Despre Vintilă Horia la televiziunea din România

Pe canalul Realitatea TV http://webtv.realitatea.net/live se mai poate vedea o dezbatere despre opera și activitatea lui Vintilă Horia. Este o dezbatere care ar fi putut să fie mai coerentă și ar  fi trebuit să sublinieze posibilitatatea separării ideologiei și opiniei de produsul artistic.
Amalgamul sau dependența absolută a celor două domenii au fost teoretizate de marxisti, de ideologii stângii revoluționare și de comuniști, de la Lenin la Jdanov.

Fără cronologie istoria ar fi o groapă de gunoaie. Activitatea lui Vintilă Horia se întinde pe aproape un secol. Vremurile trecute nu pot fi judecate din perspectiva prezentului.

Decontextualizarea și ideologizarea forțată a oricărei dezbateri culturale în România actuală, în Europa sau în Statele Unite, practicată de operatorii șantajului «holocaustic», șantaj la care suntem supuși din 1989 încoace, repun în actualitate tezele jdanoviste și hitleriste ale delictului de opinie.
Se încearcă degradarea civică a scriitorului Vintilă Horia ac…