duminică, 16 august 2015

Petiţie: Legea 217/2015 nu este constituţională

Prietenul Ioan Roşcacercetător interdiciplinar, purtător de cuvînt al Comitetului de Reprezentare a Victimelor Comunismului a lansat o petiție online pentru a cere intervenția lui Victor Ciorbea, Avocat al Poporului, pentru declarea Legii 217/2015 ca neconstituțională. Semnaturile se pot adauga la adresa:
Pentru depunerea unei Petiții personale la Avocatul Poporului trebui respectat câteva reguli descrise la acest link.
http://www.avp.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=69&Itemid=110&lang=ro#11


OPINIA mea despre Victor Ciorbea, pe care l-am cunoscut la Paris, fiindu-mi prezentat ca o mare speranță a Partidului Național Țărănesc Creștin și Democrat, este următoarea : un popă de țară, fără nici o carismă politică, șmecher și precuat în aceste limite. Nu am așteptat și nu cred că se poate aștepăta de la el o astfel de inițativă care implică curaj și inteligență.
Neconstituționalitatea acestei legi este evidentă, dar trebui demonstrată și deci analizată de o instituție care se numește Curtea Constituțională. Din deciziile acesteia, din comportamewntul membrilor ei de până acum se poate deduce simplu că este formată nu din judecători indepedenți ci din persoane obediente. Fațî de cine? Față de cei de care, în ciuda aprențelor, depind și pe care îi servesc. 

Neconstituționalitatea constă în tratarea discriminatorie a cetățenilor României. Constă în recunoașterea implicită și explicită a unor sentințe abuzive, date sub presiunea ocupanților și din supunerea, bazate pe trădarea executanților. 
Justiția Republicii Populare Române ulterior rebotezată în Republică Socialistă, stat nesuveran, aflat sub ocupație străină, cu trupe străine pe teritoriul ei, aflate în România pe baza unor convenții semnate de un guvern ilegal și alegal instaurat prin alegeri falsificate.
Justiția Republicii Populare Române a acționat ca o justiție de tădători ai intereselor majorității cetățenilor.
Istoriografia română a definit o parte din aceste situațiii încă dinainte de 1989, cea de după 1989 a confirmat prin documente în fine publicate.
Contestarea legii se face nu doar în numele foștilor legionari sau a urmașilor acestora, sau în numele oricărei alte direcții politice de stânga sau de dreapta, ci în numele oricărui cetățean al României care respinge teroarea și abuzul unor minorități ostile, sprijinite de state străine, încălcând iarăși suveranitatea statutului și a cetățenilor ei.
O lege se face pentru toți, se aplică tuturor. Nu pentru o minoritate, în interesul exclusiv al acesteia, sub pretextul apărării acesteia. Nimeni nu o agresează în România.
În România nu există fascism, există în schimb nostalgici ai comunismului național sau ai proto-comunismului kominternist.  
Cetățeni României fără de partid sunt sătui de CLEPTOCRAȚIE și  nu mai știu ce soluție să adopte pentru a scăpa teferi ei și copii lor. În căutarea uneie soluții organice, nu importate și impuse din exterior.
Dan Culcer
Bibliografie 
Promulgarea legii 217/2015-un dictat antidemocratic, antilibertar, anticonstituţional, antijustiţiar şi antiromânesc:

Emisiunile din 3 august 2015 la 1:39:15 si 5 august la 1:08:30


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu