Treceți la conținutul principal

O sinteză a situație din România. Sinceritățille lui Soros

« SITUAȚIA DEPOPULĂRII MASIVE A ROMÂNIEI ȘI A EUROPEI DE EST ÎN ULTIMII 25 DE ANI PRIN PAUPERIZAREA POPULAȚIEI PRECUM ȘI URIAȘUL INFLUX DE IMIGRANȚI CARE SE PREGĂTEȘTE ACUM SĂ FIE TRIMIS ÎN ȚĂRILE EUROPENE SUNT FAPTE INCONTESTABILE ÎN ACEST SENS.
Cazul României care a cunoscut cel mai mare exod din istoria sa cu 4 milioane de români plecați și cu o scădere a populației de 13% la fiecare 10 ani este relevant. După 2100, dacă actualele tendințe se mențin, românii vor ajunge o MINORITATE de doar 20%, în propria lor țară. Și asta fără să luăm în considerare marile fluxuri migratoare de care vorbim. Oricum am lua-o, fenomenul este echivalent cu o epurare etnică. La fel de sigur este că patrimoniul genetic european nu se poate proteja prin introducerea unui patrimoniu genetic diferit, ci doar se accelerează dispariţia acestuia.
SINGURUL SCOP AL ACESTOR MĂSURI E CEL DE A DENATURA COMPLET POPOARELE, TRANSFORMÂNDU-LE ÎNTR-O MASĂ DE INDIVIZI FĂRĂ NICIO COEZIUNE ETNICĂ, ISTORICĂ ŞI CULTURALĂ.» 
E un citat dintr-un articol semnat de Mircea vintilescu, al căruit text integral se poate citi aici
https://www.facebook.com/groups/147549975612807/permalink/242052276162576/
Concluzia de mai sus e strict valabilă pentru situația din Europa într-un viitor nu prea depărtat.

Unele afirmații integrate ca fiind declarații ale lui Georg Soros, mi se par cât se poate de improbabile. De unde atâta sinceritate la Georg Soros? :
« Iată ce spunea George Soros despre viitorul pe care-l dorește rasei albe în Nya Dagbladet, Judisk miljardär bakom stöd till invandrargrupper Publicerad – 9 maj 2014: „A simții și chiar a crede că rasa albă este inferioară în fiecare plan imaginabil este natural, având în vedere istoria sa și documentele curente. Fie ca țara vestică a rasei albe să piară în sânge și suferință. Trăiască societatea multiculturală, rasial amestecată și societatea ecologică fără clase! Trăiască Anarhia”.
”Vom afirma în mod deschis identitatea noastră cu rasele din Africa şi Asia. Pot afirma cu siguranţă că ultima generaţie de copii albi se naşte acum. Comisiile noastre de control vor interzice albilor, în interesul păcii şi al eliminării tensiunilor inter-rasiale, să se împerecheze cu albi. Femeia albă trebuie să se împreuneze cu membri ai raselor negre, bărbatul alb cu femei negre. În felul acesta, rasa albă va dispărea, pentru că amestecarea negrului cu albul înseamnă sfârşitul omului alb şi cel mai sângeros inamic al nostru va deveni amintire.”
În ziarul suedez Nya Dagbladet, din 9 martie 2014: Incitarea la dispariție a popoarelor autohtone din Europa se regăseşte şi la baza invitaţiilor constante ale ONU de a găzdui milioanele de imigranţi pentru a compensa scăzuta natalitate europeană.»

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O mizerabilă formă a confuziei criteriilor

« Cercetarea lui George Voicu seamănă cu gestul energic al omului care deschide larg fereastra, într-o încăpere neaerisită. Ne atrage atenţia, implicit, că nu e suficient să examinăm cvasi-dispariţia evreilor din cultura română de azi, sau uciderea lor, în timpul Holocaustului. E necesar să rememorăm premisele şi contextele care au putut face toate acestea cu putinţă. »- scrie Laszlo Alexandru în revista sa electronică , recenzând cartea lui George Voicu, Radiografia unei expatrieri: cazul Lazăr Şăineanu , recent publicată de Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România “Elie Wiesel” de la Bucureşti. Voi citi negreșit cartea lui George Voicu. Tocmai fiindcă probabil rememorează nu doar premisele și contextele cvasi-dispariției ci și cele ale prezenței evreilor în cultura română. Fiindcă, tocmai acest aspect este adesea eludat de cercetarea românească. Ne-am putea întreba ce are acest subiect istoric, de altfel pasionant și plin de triste învățăminte de minte pentru

Denunț contra lui Dan Culcer. Contextul polemic. Manolescu, Cornea, Oișteanu, Tismăneanu etc

 Denunț contra lui Dan Culcer. Contextul polemic. Manolescu, Cornea, Oișteanu, Tismăneanu etc Texte și surse documentare. Stimați colegi scriitori, difuzez o serie de legături, sau linkuri cum se zice în romgleză , pentru informarea Dvs., pentru reconstituirea unor intervenții în presă, care, în rezumat, se reduc la un denunț, inițiat de Nicolae Manolescu, relansat de Andrei Cornea, Andrei Oișteanu, Vladimir Tismăneanu, Mircea Mihăieș. În spatele unei pretinse polemici grupul declară, în toate oficinele la care au acces, că aș prezenta un sindrom de antisemitism . Sunt acuzat de «antisemitism» pentru că am afirmat într-un studiu din revista Vatra , că succesul, cât este, real sau construit propagandistic, al operei lui Norman Manea pe piața cărții, are la bază un troc intracomunitar, scrierea unui pamflet comandat, intitulat Felix Culpa . Cronologia simplă și declarațiile lui Norman Manea pot servi drept probe, alături de diverse articolele mai vechi din România literară , publicate d

România. Secolul al XIX-lea. Cârciumarii evrei — strămoșii comercianților de droguri

 Invazia economică și demografică a României în a două jumătate a secolului al XIX-lea are un aspect care poate fi pus în legătură cu comerțul actual de droguri. E vorba de cucerirea până aproape de monopolizare a comerțului cu alcooluri de către evrei. Singura cârciumă din Copalnic-Mănăștur, localitate ardeleană în care au trăit strămoșii mei, era ținută de evreica Zeiger Roza, localul fiind așezat lângă pod. Vindea alcool extras din porumb care provoca uneori orbirea consumatorilor. Cârciumarii evrei — strămoșii comercianților de droguri.