vineri, 13 mai 2016

Călin Kasper nu-l intereseaza care e cea mai grozava tara din lume. Și are dreptate!
Pe mine nu ma interesează cine e cea mai grozava tara din lume. Am alte lucruri cu care sa imi bat capul:
1) De ce au construit americanii scutul acela la Deveselu, daca nu e eficient contra Rusiei, el fiind de fapt, zic americanii, construit ca sa contracareze rachete iraniene? La ce mamica lor nu l-au construit atunci in Turcia?
2) Daca declara singuri ca nu sunt in stare sa faca fata Rusiei, la ce mamica lor se mai lauda ca o sa apere Romania?
3) Daca Kenedy a fost foarte ingrijorat cand rusii au dus in 1964 rachetele lor in Cuba, la ce mamica lor nu pot intelege ca si Rusia are dreptul, exact din motivele lui Kenedy, ca sa fie ingrijorata?
4) Daca suntem cu fundul gol in fata Rusiei, de ce mamica noastra nu suntem capabili sa avem relatii de buna vecinatate cu Rusia si i-am lasat pe americani sa ne monteze la Deveselu un scut care ne va apara contra rachetelor iraniene? Ce interes ar fi avut Iranul, inainte de existenta acestui scut, ca sa atace Romania? Fiindca acum, au motive serioase sa ne atace!!! Si de ce trebuie sa acceptam noi ca americanii sa construiasca pe teritoriul nostru un scut contra Iranului? Doar pentru ca Iranul este dusmanul SUA? Sau al Israelului?
Se spune, desi nu stiu cat de adevarat este, ca atunci cand americanii au bombardat Ploiestiul, in 1944, romanii au construit un oras de carton in apropierea Ploiestiului, ca sa-i deruteze pe americani. Povestea spune ca americanii au bombardat acel oras tot cu bombe de carton, iar peste Ploiesti, cu bombe adevarate.. Poate ca mai au inca rezerve din acele bombe de hartie, i-am ruga sa le aduca si pe ele la Deveselu, ca sa faca casa buna cu scutul acela ce nu-i bun de nimic.
Si ce e si mai ingrijorator, este declaratia americanilor ca Romania este cel mai bun partener al Americii. Asta inseamna sau ca avem strategie de aparare identica cu SUA, sau, cum e cel mai probabil, au reinstalat la noi telefonul acela direct ce lega odata Kremlinul de Bucuresti. Acel telefon, zice anecdota, avea doar receptor, fara microfon.
Asa că, concluzia este una singura: vai de noi si de mamicile noastre, daca nu ne trezim.
Un comentariu la un video subtitrat, postat la această adresă http://ioncoja.ro/este-america-tara-cea-mai-grozava-un-raspuns-memorabil/

Un comentariu:

  1. Am mai spus că Călin Kasper - cacofonie intenționată - este un agent de influență globalist aflat în slujba Germaniei și a satelitului său, Austria. Pozează în admirator al legionarilor, dar asta este așa ca fentă, să meargă naivii în direcția dorită de acest manipulator și intrigant. De când își lasă ăsta și alți câțiva antiromâni „icrele” pe site-ul domnului profesor Ion Coja, respectivul site a pierdut colaboratori și cititori naționaliști autentici. Am scris pe larg despre acest impostor: http://www.justitiarul.ro/alogenul-calin-kasper-o-trompeta-globalista-care-pozeaza-in-nationalist-roman/

    RăspundețiȘtergere