Treceți la conținutul principal

Voi urmări această informație

Bună ziua domnul Coja Ion. Domnule Ion, îmi pare atât de rău că a-ţi avut dreptate în ceea ce priveşte ţiganizarea României. Am văzut astăzi un fragment dintr-o ştire cum că nu ştiu ce aşa zisă persoană de afaceri ţigan, vrea să demareze demersurile pentru popularea unei zone din ţara noastră cu 12 milioane de ţigani din întreaga Europă. Să facă o ţară a lor, aici pe pământul nostru. Fie în Gorj fie în altă parte. Poate acum ne luminăm la cap şi ne dăm seama de ce numele ţării noastre s-a transformat din Dacia în România; de ce românii au fost exilaţi economic din ţara noastră în toată lumea; de ce ţiganii din ţigani au devenit rromi; de ce am văzut telemanele de genul "inimă de ţigan" la tembelizor; de ce avem taraf tv; de ce avem emisiuni în limba ţigănească pe tvr1; de ce avem atâtea manele pe toate posturile, pardon canalele, de televiziune; de ce... ;-( Dacă este în planul Lui Dumnezeu să se întâmple toate acestea, aşa să fie. Dacă nu, ce avem de făcut?

Voi urmări această informție.Am scris acum un deceniu cel ăpuțin despre propunerile unor etno-libertarieni occitani, care operează cu citate din Stalin despre problema națională, Era vorba în textele lor care propuneau modificări de graniță, de instalarea ăn Maramureș, în sudul Slovaciei și nordul Ungariei a unui stat al țiganilor. De la margine spre centru,rosătura, sau de la centru spre margine?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Petru Clej, combatantul fără milă, komisar la Propagandă și Agitație

« În ceea ce priveste ultra-naționalismul dumneavoastră, el este demonstrat de legătura pe care o fac toți aceia ca dumneavoastră între Serbia, Kosovo, Transilvania, unguri și presupusele conspirații împotriva poporului român. Acest tip de mentalitate îi iresponsabilizează pe români, deci trebuie combătută fără milă.»
Un individ care se consideră ziarist și care se numește Petru Clej scrie recent, într-o gazetă intitulată Acum, această frază șchioapă. Din care înțeleg că dânsul crede că nu există nici o legătură între Kosovo și Transilvania. E adevărat, Kosovo era un ținut din Iugoslavia, locuit majoritar de albanezi, a căror prolificitate, determinată paradoxal, printre altele, de starea lor economică precară, a modificat situația demografică într-o zonă aparținând istoric statului sârb. De unde conflictul violent, rezolvat printr-o autonomie locală precară și ea.
Transilvania are o situaţie diferită, majoritatea populației este românească de prea multe secole ca această predominanţă…

Lista lui Mădălin Hodor

Lista lui Mădălin Hodor
Un Mădălin Hodor a devenit «vestit» prin gazete (de perete) și pe Internet de când a publicat în aceeași Revistă 22 lista celor 147 de «colaboratori» ai Securității, lovitură de imagine care era menită să dezechilibreze, în principal, statura morală a academicianului Ion Aurel Pop, devenit atunci președinte al Academiei. Se va putea vedea destul de ușor că Mădălin Hodor nu a fost decât «coada de topor», cum se numesc în popor cei care joacă astfel de roluri, fiind prea mic ca să joace alt rol, în raport cu cei interesați să împiedice «renaționalizarea» și repunerea pe soclu de instituție-far a Academiei Române, acțiuni pe care Ioan Aurel Pop este în curs să le realizeze.
Se va vedea destul de repede probabil că lista numește persoane cu statute foarte diferite. Îi voi pomeni doar pe ion Cristoiu, Lucian Boia. Extrag, nu la întâmplare ci în funcție de informațiile mele, câteva nume pe care le-am suspectat mereu de o colaborare posibilă cu Securitatea. Un exemplu, …