Treceți la conținutul principal

Anul acesta, decembrie are 5 sâmbete, 5 duminici și 5 zile de luni.
 
Dec-12
Luni
Marti
Miercuri
Joi
Vineri
Sambata
Duminica
     
1
2
3
4
5
6
7
  8   9
10
11
   12
13
   14   15   16
   17   18    19   20   21   22   23
   24   25    26   27   28
29
30
31
      

«Acest lucru se intamplă o dată la 824 de ani. Chinezii ii spun "Sacul cu bani". 
Urmeaza instructiunile si asteapta 4 zile!!Trimite acest mail tuturor prietenilor tai, dar si dusmanilor. 
Conform legendei, vei primi bani peste 4 zile. Conform Feng Shui, daca nu-l trimiti, vei ramane sarac. Eu, in special, nu voi lasa aceasta ocazie sa treaca. 
Asa ca ti-l trimit, odata cu toate urarile mele de bine...
in cazul in care este adevarat!»

Am primit ieri mesajul acesta de la un fost coleg de liceu. Un gest amical, colegial și altruist. Asta e sensul mesajului, îmbogățirea noastră depinde de alții. Cred că am găsit soluția de a deveni bogat. Pun mesajul într-un blog și cititorii mei «nenumărați» vor contribui la căpătuirea și căftănirea mea. d.c.

Comentarii

  1. Decembrie 1984, Decembrie 1990, Decembrie 2001 si Decembrie 2007, iata cativa ani din ultimii 824 in care luna decembrie a avut cinci sambete, cinci duminici si cinci zile de luni.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Lista lui Mădălin Hodor

Lista lui Mădălin Hodor
Un Mădălin Hodor a devenit «vestit» prin gazete (de perete) și pe Internet de când a publicat în aceeași Revistă 22 lista celor 147 de «colaboratori» ai Securității, lovitură de imagine care era menită să dezechilibreze, în principal, statura morală a academicianului Ion Aurel Pop, devenit atunci președinte al Academiei. Se va putea vedea destul de ușor că Mădălin Hodor nu a fost decât «coada de topor», cum se numesc în popor cei care joacă astfel de roluri, fiind prea mic ca să joace alt rol, în raport cu cei interesați să împiedice «renaționalizarea» și repunerea pe soclu de instituție-far a Academiei Române, acțiuni pe care Ioan Aurel Pop este în curs să le realizeze.
Se va vedea destul de repede probabil că lista numește persoane cu statute foarte diferite. Îi voi pomeni doar pe ion Cristoiu, Lucian Boia. Extrag, nu la întâmplare ci în funcție de informațiile mele, câteva nume pe care le-am suspectat mereu de o colaborare posibilă cu Securitatea. Un exemplu, …

Această melodie simplă : Un milion de trandafiri roșii

Această melodie simplă, dar mai ales, mișcare din sala în care se rotesc, prinși în vârtejul vieții și iubirii, atâția oameni apropiindu-se de senectute, fericiți încă, mi se pare o romantică metaforă a vieții nostre, dacă nu a tuturora, măcar a majorității. Mereu în căutarea perechii pentru a se lansa pe ringul lunecos, lustruit, aparent luminos, fiecare adaptând un ritm comun în mișcări adesea stângace, înconjurați de culisele întunecate ale sălii de dans, de unde se pleacă, devreme sau târziu, dar se pleacă ineluctabil, atunci când pentru cei prezenți organizatorii ne anunță sec : Balul s-a teminat!!

Dominque Moisan

Petru Clej, combatantul fără milă, komisar la Propagandă și Agitație

« În ceea ce priveste ultra-naționalismul dumneavoastră, el este demonstrat de legătura pe care o fac toți aceia ca dumneavoastră între Serbia, Kosovo, Transilvania, unguri și presupusele conspirații împotriva poporului român. Acest tip de mentalitate îi iresponsabilizează pe români, deci trebuie combătută fără milă.»
Un individ care se consideră ziarist și care se numește Petru Clej scrie recent, într-o gazetă intitulată Acum, această frază șchioapă. Din care înțeleg că dânsul crede că nu există nici o legătură între Kosovo și Transilvania. E adevărat, Kosovo era un ținut din Iugoslavia, locuit majoritar de albanezi, a căror prolificitate, determinată paradoxal, printre altele, de starea lor economică precară, a modificat situația demografică într-o zonă aparținând istoric statului sârb. De unde conflictul violent, rezolvat printr-o autonomie locală precară și ea.
Transilvania are o situaţie diferită, majoritatea populației este românească de prea multe secole ca această predominanţă…