vineri, 11 mai 2012

Alain Soral, în trecere de la stânga spre dreapta. Comentarii eretice

Ascult câteva comentarii în actualitate difuzate pe blogul unui activist și gânditor politic radical : Alain Soral, în trecere de la stânga spre dreapta.

Video Soral


Comprendre l'Empire
Folosește o perifrază foarte expresivă : « predatorii nomazi», cu referință la speculanții financiari de genul lui Soros, cei care sunt pe cale să falimenteze țări și să construiască imperiile Noii Ordini Americane (old Neue Ordnung teutonica!)
Citesc azi «Les racines nazies de l'Union européenne»
http://www4fr.dr-rath-foundation.org/pdf-files/eu_book_jul2010_fr.pdf 
http://www.scribd.com/doc/66429638/Les-Racines-Nazies-de-l-Union-Europeenne
http://www.mediafire.com/?yxirszccx0l50kf
A se vedea și Annie Lacroix-Riz : "L'intégration européenne".

Merită să cugetăm încă o dată la asemănările totalitarismelor, mai mult decât la deosebiri, în ciuda «nuanțelor» pe care un ideolog evreu, de genul lui Michael Saphir, ar fi vrut să le impună, pro domo sua
Firește, un ins ca Soral nu are prea mulți prieteni, mai degrabă destui dușmani ideologici care îl consideră un idiot pretențios. Cred că fiecare își poate face o idee, ascultând comentariile lui Soral, crescute, violente și adesea lucide, din mâzga actualității.. 
În ce mă privește, am observat deja că analiști buni se află destui, mai greu e să afli soluțiile bune pentru situațiile complexe pe care le trăim și care sunt pe cale să ne ucidă. Aceste soluții ar putea fi aflate dacă ne debarasăm de ultra-coerențele ideologice, acceptând sincretisme creatoare și aplicând logica non-contradictorie pe care a studiat-o și promovat-o compatriotul nostru desțărat, Ștefan Lupașcu( Loupasco).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu